Aanmelden

Wil je je aanmelden voor behandeling? Laat dan hieronder een berichtje achter met in elk geval je naam, e-mail, telefoonnummer en een korte beschrijving van je vraag. Ik zal je daarna bellen. In dit gesprek neem ik wat praktische zaken met je door en hebben we een korte telefonisch screening om te kijken of en wanneer we een intakegesprek kunnen inplannen. Na afronding van de intakefase kan een behandeling binnen  mijn praktijk direct starten.

 

LET OP!

Ik heb momenteel een aannamestop.

 

Contact

 

Bij spoed kun je contact opnemen met je eigen huisarts of met de huisartsenpost (0900 8880).

 

Voor contact met mij, dan kun je hieronder een bericht achter laten. Meestal beantwoord ik mijn berichten op vrijdagmiddag.

 

Adresgegevens:

Rijksstraatweg 251

6573CW Beek-Ubbergen

https://rijksstraatweg251.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor intercollegiaal ben ik op vrijdag telefonisch bereikbaar op: 06 82049243. Ook kan er een bericht op mijn website worden achtergelaten, dan neem ik zelf contact met je op.

 

Locatie/Bereikbaarheid:
Lohman Psychotherapie bevindt zich in Beek-Ubbergen. Aan de voorkant van de praktijk zijn enkele parkeerplaatsen voor de auto. Ook is er plek om de fiets neer te zetten. Liever met het openbaar vervoer? Vanaf bushalte De Ravenberg in Beek-Ubbergen, is het nog 350 meter lopen naar de praktijk. Bushalte Meidoornstraat in Beek-Ubbergen bevindt zich zelfs vrijwel tegenover het pand.

Afspraak:
Wanneer we een afspraak hebben, kun je op de afgesproken tijd aanbellen bij de voordeur van de praktijk. Er is geen secretariaat en je hoeft je dus niet te melden.